اسید تری کلرواستیک

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

trichloroacetice acid

اسید تری کلرواستیک که به تری کلرواتانوئیک نیز شناخته می شود و همچنین با نام مخفف tcaو یا tcaa نیز معروف است.این ماده یک جامد کریستالی بی رنگ است که رطوبت هوا را جذب می کند ویک محلول غلیظ را تشکیل می دهد.محلول در آب است و این فرآیندهمراه با آزاد شدن گرما است.
این ترکیب خورنده فلزات و بافت پارچه است.
این ماده در بیوشیمی بطور گسترده برای رسوب ماکرومولکول ها،از جمله پروتئین ها ، DNAو RNAمورد استفاده قرار میگیرد.تری کلرو استیک اسید (TCA) و دی کلرواستیک اسید (DCA)هردو در مواد آرایشی مانند لایه بردارهای شیمیایی،کک و مک، پیلینگ شیمیایی ،پاک کننده خالکوبی، و همچنین به عنوان داروی موضعی برای درمان زگیل ها ازجمله زگیل تناسلی استقاده می شوند.

توضیحات تکمیلی

برند

merck, sigma

بسته بندی

بطری شیشه ای

وزن

100gr, 1kg, 250gr

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسید تری کلرواستیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسید تری کلرواستیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.