گلیسیرین مونواستئارات

گلیسیرین مونواستئارات

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

Glycerol monostearate

گلیسیرین مونو استئارات که عموما با نام GMS شناخته می شود یک امولسیفایر شناخته شده در صنایع غذایی است. این ترکیب یک پودر سفید، بدون بو ، شیرین و جاذب رطوبت است که کاربرد گسترده ای در صنایع غذایی دارد. این ترکیب یک افزودنی غذایی است که به عنوان ماده ضخیم کننده ، امولسیون کننده ، آنتی کیک و نگهدارنده استفاده می شود و یک عامل امولسیون کننده برای روغن ها ، موم ها و حلال ها است. GMS یک پوشش محافظ برای پودرهای جاذب رطوبت، ماده تقویت کننده و کنترل کننده آزادسازی ترکیبات دارویی در داروسازی و یک ماده روان کننده رزین است. این ماده همچنین در محصولات آرایشی و مراقبت از مو استفاده می شود. این امولسیفایر در بستنی، خامه، دسرهای یخ زده، شکلات‌ های داغ، نوشیدنی ها، روغن های خوراکی ، پودینگ‌های اسفنجی ، محصولات لبنی، مارگارین ، محصولات پوست و مو استفاده می‌ شود. این ترکیب در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی از جمله در لوسیون، کرم، پودر، محصولات پاک کننده پوست، ریمل مژه و ابرو، سایه چشم، خط چشم، کرم‌های ضد آفتاب نیز استفاده می شود و به پوست ظاهر نرم و صاف بخشیده و با ایجاد یک مانع بر روی سطح پوست مانع از دست رفتن آب محتوای پوست می شود.

توضیحات تکمیلی

برند

malaysia

بسته بندی

کیسه

وزن

25kg

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “گلیسیرین مونواستئارات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “گلیسیرین مونواستئارات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    خانهدرباره ماتماس با ما